Șapte persoane surprinse de jandarmi numai în această noapte care nu respectau măsurile privind restricțiile de circulație

       Jandarmii continuă misiunile privind verificarea respectării prevederilor legale în vigoare pe linia prevenirii și combaterii îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2, la nivelul județului Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 120 de locații,  fiind legitimate 464 de persoane. Au fost aplicate în total 43 de sancțiuni, astfel:  9 amenzi în valoare de 4.500 lei și 34 de avertismente scrise.         

       În această noapte au fost depistate 7 persoane care nu au respectat restricțiile de liberă circulație în intervalul 23.00-05.00. În schimb majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

         Acțiuni de acest gen se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri până la încetarea măsurilor restrictive.

       Pentru a evita îmbolnăvirile vă recomandăm tuturor ca în continuare să respectați măsurile de igienă colectivă și individuală, cele de protecție individuală, să evitați aglomerațiile și ieșirile cu prietenii sau cunoscuții.

       

 

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5