Atenţie, nu e voie să circulaţi între 23 şi 5, sancţiuni între 500 și 2.500 de lei. Jandarmii au depistat 3 bistriţeni care nu au respectat restricțiile. 673 de persoane, verificate în ultima zi

Jandarmii au continuat și în această noapte misiunile executate pentru protejarea populației pe raza județului Bistrița-Năsăud
Și pe parcursul acestei nopți au fost organizate misiuni specifice pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor. Jandarmii au depistat 3 persoane care nu au respectat restricțiile de liberă circulație în intervalul 23.00-05.00. Reamintim că este permisă circulația persoanelor în intervalul mai sus precizat doar pentru anumite motive, sancțiunile prevăzute de lege fiind cuprinse între 500 și 2.500 de lei.
De asemenea, în ultimele 24 de ore au continuat și verificările executate în magazine, mijloace de transport în comun, piețe, gări, autogări și hipermarketuri care se aglomerează mai ales în această perioadă. Au fost verificate 673 de persoane, din care 284 persoane aflate în carantină sau izolare la domiciliu, după caz.
A fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 137 de locații, fiind aplicate 56 de sancțiuni, astfel: 14 amenzi în valoare de 6.750 lei, respectiv 42 de avertismente scrise pentru nerespectarea restricțiilor de liberă circulație, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
Vă recomandăm tuturor să evitați în această perioadă aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiți în aceeași gospodărie, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi.
Acțiuni de acest gen se vor desfășura în toate localitățile județului, până la încetarea măsurilor restrictive.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5