Au intrat în vigoare noile restricții de circulaţie! Jandarmii au verificat respectarea noilor măsuri!

       Jandarmii continuă misiunile privind verificarea respectării măsurilor impuse de autorități în actualul context epidemiologic, la nivelul județului Bistrița-Năsăud. Aceste misiuni sunt organizate atât în cooperare cu polițiștii cât și independent în zonele din aria de competență.  Având în vedere prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și a modificării intervalului orar în care este restricționată deplasarea (22.00-05.00), duminică seara, începând cu ora 22.00, forțele de ordine au fost prezente în zonele intens circulate din municipiul Bistrița dar și în celelalte zone de interes operativ, unde s-au desfășurat în principal acțiuni de informare a cetățenilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cât și de verificare a respectării noilor măsuri.

         În intervalul orar 22.00-05.00, jandarmii au aplicat un număr de 21 de sancțiuni, dintre care: 14 avertismente scrise pentru nerespectarea restricțiilor de liberă circulație și 7 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, fiind legitimate un număr de 54 de persoane, se arată în comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud. 

        La acest sfârșit de săptămână a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 316 locații, fiind legitimate 1.266 de persoane. Au fost aplicate în context Covid-19 - 116 sancțiuni, astfel: 39 amenzi în valoare de 21.000 lei și 77 de avertismente scrise. Acestea au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, participarea la evenimente private dar și pentru nerespectarea măsurilor de liberă circulație.         

       Recomandăm  cetățenilor să evite deplasările în intervalul orar mentionat, să respecte regulile de protecție sanitară, distanțarea fizică, pentru protejarea lor și a celor apropiați.

       Astfel de acțiuni specifice se vor desfășura în toată zona de responsabilitate de pe raza județului Bistrița-Năsăud până la ridicarea tuturor restricțiilor.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5