Amendaţi după ce au părăsit domiciuliul după ora 20.00. În plus au intrat în benzinărie fără a purta mască

Jandarmeria Bistriţa

Doi tineri au fost depistați de jandarmi în această noapte în incinta unei stații de carburant fără a respecta restricțiile privind libera circulație dar și măsurile de protecție individuală.
Cei doi au fost sancționați de jandarmi cu câte 500 de lei amendă fiecare, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv cu 1.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind libera circulație.
................
În total, în ultimele 24 de ore jandarmii bistrițeni au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale, astfel: 8 amenzi în valoare de 6.500 de lei și 23 de avertismente scrise pentru: constituirea unui grup mai mare de 6 persoane, nerespectarea programului de funcționare al unui agent econnomic, nerespectarea restricțiilor de liberă circulație, respectiv nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Au fost verificate un număr de 11 societăți comerciale și au fost legitimate 71 de persoane.
La acest sfârșit de săptămână jandarmii continuă misiunile organizate pentru protejarea populației prin organizarea de acțiuni privind verificările în context COVID-19, cât și privind verificarea respectării noilor măsuri privind programul de funcționare al operatorilor economici.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5