Jandarmul bistriţean Alexandru Sucutărdean, campion european în Taranto (Italia)

       După multă pregătire și antrenamente epuizante, iată că apar și rezultatele. Sâmbătă, plt. Alexandru Sucutărdean a obţinut un onorabil loc I, în Taranto – Italia, la Campionatul European de Culturism și Fitness 2019 organizat de International Bodybuilding & Fitness Federation (IBFF) - la categoria Mister Physique.         

          Plutonier Alexandru Sucutărdean se află în top 10 sportivi ai județului nostru, prin participarea la competiții de culturism și fitness și ca urmare a rezultatelor foarte bune obținute în ultimii doi ani - Campionatul Național de Seniori - Culturism, Târgu-Mureș, locul  I la categoria 179 cm - man physique, Campionatul Balcanic - Culturism, Bar (Muntenegru), locul II la categoria 179 cm - man physique,  locul I la Concursul Internaţional de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a - categoria Men Phisique, locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc in localitatea Taranto, Italia in 13 octombrie 2018.

             Alexandru a absolvit cursurile Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 și a fost încadrat la Detașamentul 1 Mobil Bistrița, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, acum șase ani.

             "Pentru a ajunge la performanță ai nevoie de multă ambiție, perseverență, de un program alimentar adecvat și mai ales multă muncă în sala de antrenament",  a declarat jandarmul.

             Alexandru merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5