Joi, 20 octombrie, AJOFM BN: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, dar și pentru cei aflați în căutarea unui job!

Absolvenţii unei forme de învăţământ care nu şi-au găsit încă un loc de muncă, dar şi alte categorii de persoane au şansa de a intra pe piaţa muncii, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul se va desfăşura joi, 20 octombrie, de la ora 10, la nivel național, la Bistrița fiind programat la sediul Agențiai Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud, de pe str. Gării.

“Această bursă este dedicată absolvenţilor promoţiei 2016, însă invităm toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Transmitem invitaţii tuturor absolvenţilor, dar şi şomerilor, indemnizaţi şi neindemnizaţi, fiind aşteptate şi persoane care vor să se reorienteze. De asemenea, îi aşteptăm pe angajatori să-şi prezinte oferta cu posturile vacante, instituţia noastră mediind dialogul celor doi parteneri sociali”, ne-a declarat directorul executiv al AJOFM BN, Otilia Râpan.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi să cunoască mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel sa aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5