Fotbal. Liga a 4-a. Etapa a 18-a

Jucătorii Voinţei s-au întrecut pe sine

Voinţa Mărişelu – Progresul Jelna 3-0 (2-0)

Viişoara, teren bun, timp frumos, spectatori circa 50, marcatori: Pralea, Moldovan Alin şi Ţidor.

VOINŢA: Vultur, Rogna (min. 70 Manolache), Muscar, Şomotecan, Todoran (min. 75 Zăvoian), Pop, Muşină, Moldovan Alin, Pralea (min. 70 Băbuţan), Ţidor (min. 80 Varga) şi Fodor (cpt.). Rezerve: Cămărăşan. Antrenori – Şomotecan Aurelian şi Lupan Irimie.

PROGRESUL: Pop, Macovei, Vărărean (min. 60 Arcălean), Bugnar, Mureşian, Şomodi, Tot, Bereţchi (min. 60 Bâzdâră), Hâlmu, Gordea şi Clapa. Rezerve: Gavriloaie, Ani şi Ionele Traian. Antrenor – Ionele Traian.

Arbitraj bun al brigăzii de arbitri condusă la centru de Sandu Borş, ajutat la cele două lunii de Covrig Claudiu şi Horţi Pavel. Observator – Dan Valer din Năsăud.

Dacă în etapa trecută oaspeţii zdrobeau pe minerii de la Rodna cu 7-0 pe propriul teren, iată că au venit încrezători la Viişoara pentru a cuceri toate punctele puse în joc. De ce Viişoara? Echipei Voinţa Mărişelu i-a fost suspendat terenul pentru o etapă, aşa că aceştia au fost nevoiţi să joace prima etapă de acasă pe teren neutru, aceasta întâmplându-se sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 16, şi au făcut-o cum au ştiut ei mai bine. Dacă ţinem cont de poziţia oaspeţilor din clasament, putem afirma că jucătorii Voinţei s-au întrecut pe sine. Breşele din defensiva oaspeţilor nu au făcut altceva decât să dea posibilitate gazdelor de a se infiltra cu multă uşurinţă şi a crea panică în careu. Primele ocazii clare de gol le-au aparţinut vizitatorilor, când în min. 2 Gordea trimite un şut foarte aproape de stâlpul porţii lui Vultur. Şase minute mai târziu, Gigi Bereţchi expediază o torpilă de la 35 m, dar respinge miraculos printr-o robinsonadă portarul gazdelor, un balon pe care scria gol. În min. 17, cum ocaziile se răzbună, Ţidor îl deschide foarte bine pe Pralea, acesta preia balonul pe piept şi şutează dintre doi fundaşi, pe lângă portar: 1-0. Min. 35, Pralea are golul în vârful bocancului, singur cu portarul trimite pe lângă. Imediat după pauză, gazdele mai marchează o dată prin Moldovan Alin, când Fodor centrează lui Ţidor, iar acesta ca un mare fotbalist întoarce balonul în spate lui Moldo care înscrie cu latul: 2-0. Un minut mai târziu, oaspeţii ripostează prin Mureşian, care trimite cu capul, iar portarul Vultur boxează de sub bară. Min. 57, preluare pe piept, cum rar vedem în Liga întâi, a lui Ţidor, după care şutează în colţul lung pentru 3-0, închizând tabela de marcaj. Ultimele minute aparţin în totalitate gazdelor, creându-şi multe ocazii de gol, dar fără ca tabela să sufere vreo modificare.

Lupan Irimie: “Am prestat un joc foarte bun şi am meritat pe deplin victoria, ţinând cont că am jucat cu o echipă abonată la titlu. Felicit echipa pentru dăruirea din teren”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5