Județul Bistrița-Năsăud, campion național la atragerea de fonduri europene pentru infrastructura agricolă şi forestieră

Județul Bistrița-Năsăud este campion național la atragerea de fonduri europene pentru drumuri agricole și forestiere, susţine preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, fapt confirmat de statistice oficiale ale Ministerului Agriculturii, emise de domnul Sorin Roșu Mareș, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Astfel, 20 de comune și un oraș au atras fonduri europene pentru drumuri forestiere, 17 localități pentru drumuri agricole și alte 26 de UAT-uri au atras fonduri europene pentru modernizarea drumurilor comunale.    „Am spus-o în nenumărate rânduri și o spun și acum: județul Bistrița-Năsăud are parte de unii dintre cei mai buni primari din România, lucru demonstrat statistic! Aici am vorbit doar de bani europeni pentru infrastructura rutieră, fără a mai vorbi de proiectele Consiliului Județean și de alte proiecte finanțate de Guvernul României!

Mulțumesc primarilor pentru faptul că sunt un partener de nădejde în dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud!

În total, prin PNDR 2014-2020, în județul Bistrița-Năsăud sunt finanțate proiecte în valoare de 192,3 milioane de euro. Această sumă, ne clasează pe locul 2 la nivel național în materie de atragere de fonduri europene pentru dezvoltarea zonei rurale”, precizeazp preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5