Kocsis a refuzat să fie secretar de stat la Agricultură

Deşi conducerea UDMR i-a propus să ocupe funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, liderul filialei judeţene UDMR B-N, Kocsis Andrei, a refuzat postul motivând că, nu stăpâneşte limbile străine, în special engleza şi germana.

Kocsis a precizat că ,, se descurcă doar cu limba rusă şi limba franceză”. El ar fi trebuit să coordoneze direcţia de afaceri europene şi relaţii internaţionale, din cadrul Ministerul Agriculturii.

,,Ministrul Agriculturii a cerut o persoană potrivită pentru relaţia cu Parlamentul European şi Parlamentul României. Acolo trebuia să meargă cineva, un candidat care să facă lobby pentru ţară. Trebuia să ştie foarte bine, engleza, germana, franceza. Eu vorbesc rusa şi franceza, aşa şi aşa. Asta nu înseamnă că, nu puteam să obţin această funcţie, dar m-am gândit că omul care va merge acolo, trebuie să facă treaba. Eu mă descurcam să fac lobby, dar nu cunoşteam limbile străine cerute”, a explicat preşedintele UDMR B-N.

Kocsis ar putea prelua şefia ANARZ

Preşedintele organizaţiei judeţene UDMR B-N, Kocsis Andrei, nu duce lipsă de oferte, lucru confirmat şi de colegul său de guvernare, liderul PDL B-N, deputatul Ioan Oltean, care a spus: ,, Au fost şi alte variante care i s-au propus domnului Kocsis, şi le-a refuzat”.

UDMR l-a propus şi pentru şefia Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducere în Zootehnie (ANARZ). Kocsis nu a dat un răspuns clar în conferinţa de presă de vineri, dacă va accepta sau nu postul, urmând ca în acest sfârşit de săptămână să ia o decizie definitivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5