La 21 de ani, un rebrişorean arestat după ce a lovit un bistriţean ce l-a surprins furând o piesă de la maşină

La data de 18 octombrie 2019, un bărbat de 68 de ani, din Bistrița a sesizat faptul că în jurul orei 08.30, a surprins un bărbat necunoscut, în timp ce încerca să sustragă o piesă de la autoturismul său care era parcat. În încercarea de a scăpa, acesta l-a lovit cu pumnul pe bărbatul de 68 de ani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de tâlhărie, iar în cadrul cercetărilor efectuate au identificat un tânăr de 21 de ani, din Rebrișoara, bănuit de comiterea faptei.

Totodată, ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 22 septembrie-10 octombrie a.c., acesta ar mai fi sustras componente auto de pe același autoturism, în valoare de aproximativ 3.800 lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore și ulterior, la data de 19 octombrie a.c., tânărul a fost prezentat Judecătoriei Bistrița, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5