La bine și la greu! CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă finala mică în Cupa României! Horațiu Pașca: Am rămas datori față de toată lumea

Nu e cu siguranță ce și-au dorit suporterii, finanțatorii, sponsorii și echipa. Astăzi, de la ora 15, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca finala mică în compania HC Dunărea Brăila. E ultimul meci din acest sezon pe teren propriu și fanii trebuie să fie alături de echipă, să o încurajeze, să își aducă aminte și de momentele frumoase, să-și ia la revedere de la jucătoarele care nu vor mai evolua la Bistrița în sezonul viitor.

          Înfrângerea e greu de digerat pentru toată comunitatea bistrițeană care iubește handbalul, dar poate prea am sărbătorit acum o săptămână. A fost reversul medaliei…

Antrenorul principal Horațiu Pașca, la finalul partidei, a invocat greșelile, ratările, lipsa de concentrare, faptul că meciul a fost luat prea ușor.

Așa se întâmplă dacă nu ești atent, dacă sărbătorești înainte de vreme. Nu am reușit să ne capacităm, am și avut două probleme esențiale de lor, Cristina Laslo și Laura Pristăviță. Am ratat nepermis de mult.

Îmi cer scuze față de supoterii noștri, pentru că toată lumea aștepta mult mai mult de la noi.

Mai avem un meci, unde contează ce impresie lăsăm, e ultimul meci acasă din acest sezon și sper să depășim acest moment. Jucăm finala mică în fața propriiler suporteri.

Am rămas datori față de toată lumea care ne susține, de finanțatori, de sponsori. Le-am zis fetelor să-și aducă aminte de sentimentul acesta, să nu uite și să își doresască să nu îl mai trăiască. Contează foarte mult cum vom încheia sezonul în fața propriilor suporteri”, a declarat Horațiu Pașca.

          În semifinale, am pierduri 29-27, după ce la pauză a fost 15-15. Au înscris Bianca Bazaliu – 6 goluri, Nicoleta Dincă – 5, Melinda Terec – 3, Nina Zulic – 3, Tamires Morena De Araujo Frossard – 3, laura Pristăvița – 2, Sonia Seraficeanu – 2, Paula Posavec – 1, Florina Chintoan  1, Zelyka Nicolic – 1.

          În poartă, Yuliiya Dumanska a salvat 12 din 29 aruncări, iar Renata Lais De Arruda – 3 din 15 aruncări. 

 

 

 

Comentarii

21/05/23 13:13
Olimpiu Dan

Marea deziluzie au creat-o jucătoarele din spațiul iugoslav și extrema dreaptă Seraficianu, la care adaug ineficiența apărării noastre.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5