La Bistrita a fost inaugurat Clubul Rezervistului Militar

Marius Chiuzan

La Cercul Militar din Bistrita, a fost dat in folosinta un spatiu special amenajat pentru a servi ca si club cadrelor militare in rezerva si retragere din BN, precum si membriilor asociatiei Cultul Eroilor BN. La ceremonialul religios de sfiintire a Clubului Rezervistilor, au participat: comandantul Brigazii 81 Mecanizate Bistrita -gen.dr. Dan Grecu, Gen.rez.-Paul Ghircoias si Gen.rez -Iacob Dragos.

Din partea cadrelor militare in rezerva si retragere au participat: presedintele col.rez-Nicolae Pop, col.rez. Maftei Talos, col.rez. Dorin Filip, col.rez.Ioan Gaftone, alaturi membrii ai asociatiei iar de la Cultul Eroiilor BN au participat pres.col.rez.Vasile Magherusan, col.rez.Ioan Cordovan, col.Gheorghe Tanco, col.George Sas, alaturi de mai multi membrii dintre care amintim pe Ioan Bob, Marius Chiuzan, Adrian Fabian,col rez.Remus Macarie.

Ceremonialul religios a fost oficiat de Parintele Protopop Alexandru Vidican, alaturi de preotul-profesor Nicolae Feier si preotul militar Iulius Somodean.

Festivitatea inaugurarii Clubului Rezervistilor BN s-a inchiat cu un cuvant de salut din partea presedintelui Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere-col.rez. Nicolae Pop si a generalului dr.-Dan Grecu, care au urat sanatate tuturor rezervistiilor si cadrelor militare care vor folosi acest club.

La final, col.rez. Nicolae Pop a inmanat diplome de onoare si multumire tuturor celor care au ajutat la realizarea Clubului Rezervistiilor deoarece aceasta sala a fost amenajata in totalitate din resurse private.

Comentarii

21/02/18 15:28
Oprescu Costel

Servus. Numarul meu de telefon 07552872

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5