La finalul lunii februarie, Urgenţele se mută într-o locaţie provizorie!

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa va fi transferată într-o nouă locaţie, de la începutul lunii februarie, pentru a putea începe lucrările de modernizare, extindere şi dotare prevăzute prin proiectul cu finanţare europeană.

          „Nu s-a încheiat încă licitaţie, este în evaluare la Consiliul Judeţean. Din punctul meu de vedere o consider deja încheiată. Este un ofertant, o asociere de firme, sper ca în perioada imediat următoare să fie semnat contractul de proiectare şi execuţie. Partea de proiectare va fi de două luni. Noi deja am pregătit zona unde să mutăm UPU. Cel mai probabil, mutarea o vom face la sfârşitul lunii februarie, pentru a putea elibera zona astfel încât constructorul să înceapă partea de demolări înainte de terminarea proiectului tehnic”, a declarat managerul Lazany.

          Potrivit acestuia, negocierile pentru achiziţionarea unui teren în vederea amenajării de parcări nu au avut sorţi de izbândă. „Două terenuri am vrut să cumpărăm, dar Comisia de negociere de la Consiliul Judeţean nu a reuşit să ajungă la o înţelegere cu cei doi proprietari. Potrivit prevederilor legale, se face o expertiză acreditată a terenului, iar Comisia de negociere este abilitată să negocieze în limita acestor sume”, a explicat managerul SJU Bistriţa.

          În context, Gabriel Lazany a menţionat că, pentru Centrul de Radioterapie de pe str. Alba Iulia, a fost finalizat studiul de fezabilitate, documentaţia fiind transmisă către un proiectant acreditat în domeniul radiaţiilor, pentru a putea fi avizat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5