La mulţi ani, de Sf. Nicolae, sărbătoriţilor din ţară şi din afară!

Felicitări cu prilejul zilei onomastice: primului-gospodar al comunei Josenii Bârgăului, Nicolae Vrâncean, pentru responsabilitatea, osârdia și hărnicia cu care se zbate pentru administrarea, buna gospodărire și echiparea edilitar-gospodărească a localității, familiei părintelui Nicu Liuță din Vancouver-Canada pentru rezultatele obținute în activitatea profesională și promovarea țării de origine în străinătate,  inginerului Nicolae Monda, șeful Formației ISU Josenii Bârgăului și Nicușor Serețan, tehnician la Centrala Hidroelectrică Colibița (Bistrița Bârgăului) cu o putere instalată de 21 MW pentru modul în care înțeleg să-și onoreze sarcinile profesionale, Nicoleta Gâțan și Nicolae Trif, profesori și foști directori la Bistrița Bârgăului și respectiv Josenii Bârgăului, pentru prodigioasa activitate didactică desfășurată, Nicolae Serețan, fost maistru la Fabrica de cherestea Susenii Bârgăului, pentru cei 40 de ani de activitate desfășurată începând de la vârsta de 13 ani.

Dumnezeu să-i binecuvânteze în continuare pe toți cu sănătate și putere de muncă pentru a putea ridica ștacheta înfăptuirilor tot mai sus.

Pios omagiu pentru ceilalți Nicolae, care nu mai sunt, ce și-au făcut în mod exemplar datoria față de familii, comunitate, neam și țară: părintele iconom stavrofor Nicolae Cristea (1888-1969), de la Suseni, părintele iconom stavrofor Simion Nicolae, Nicolae Moldovan (1905 – 1995) și Nicolae Fonogea (1935-1989), foști directori al Școlii Gimnaziale Josenii Bârgăului, ing. Nicolae Urs și maistrul Nicolae Țarcă de la S.C. “Comelf” S.A. Bistrița, Nicolae Trif, fost gaterist la fabrica din Bistrița Bârgăului, consilier parohial și dirijor al corului bisericii de la Joseni, foștii olari Nicolae Serețan (01.11.1901-19.03.1947), Nicolae Vrâncean, Nicolae Monda, foștii gospodari ai Joseniului: Nicolae Andreșel, Nicolae Tămaș,  Nicolae Prundar, Nicolae Bacea, fostul colonel M.Ap.N. Nicolae Bălan, fostul atașat militar pe lângă Tratatul de la Varșovia, amândoi de la Suseni și ceilalți. Dumnezeu să-i ierte și odihnească în liniște și pace pe toți !

 

Comentarii

06/12/22 11:15
Liuta maria

La multi ani sănătoși

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5