La mulţi ani, Menuţ

Astăzi redacţia Răsunetul este în sărbătoare. Colegul nostru Menuţ Maximinian mai adaugă un trandafir la buchetul vieţii. În numele cititorilor îi dorim mulţi ani cu sănătate, gânduri sincere de fericire şi împlinirea tuturor dorinţelor,

Stimate domnule

Menuţ Maximinian

Respectul şi preţuirea pe care colectivul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud îl are faţă de Domnia Voastră mă determină, ca în acest moment semnificativ al vieţii să vă adresez câteva cuvinte ce ilustrează părerea mea şi a colegilor mei despre personalitatea ziaristului Menuţ Maximinian.

Categoric, sunteţi un ziarist al viitorului caracterizat prin inteligenţă şi cultură, prin bun simţ şi dragoste pentru oameni. Sunteţi un ziarist care încercaţi să construiţi şi să definiţi personalităţi şi acţiuni în care Omul cu calităţile, idealurile şi realizările sale ocupă locul central. Sunteţi un Om care sprijiniţi oamenii, îi ajutaţi scoţând în evidenţă latura pozitivă a personalităţii lor impulsionându-i să progreseze, să se realizeze.

Vreţi progres şi sprijiniţi progresul social şi cultural!

Şi mai presus de toate, sunteţi un om iubit şi apreciat în acest judeţ pentru că tuturor le-aţi fost de ajutor şi le-aţi recunoscut meritele cu bunătatea Omului Superior.

Vă dorim, cu sinceritate, stimate domnule Menuţ Maximinian, să vă înscrieţi în galeria ziariştilor – oameni de cultură, militanţi pentru progres, care au făcut faimă judeţului nostru ca părintele Baciu din Ardan, Ioan Pop Reteganul, Andrei Mureşanu, George Coşbuc, Liviu Rebreanu şi a multori alţi colegi din generaţia actuală.

La mulţi ani!

Colectivul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud

Director,

Nicolae Glăţean

Menuţ Maximinian a absolvit Universitatea „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Litere și are masterat în Etnologie-Antropologie la Universitatea de Nord Baia Mare. Este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști, redactor la cotidianul „Răsunetul”, redactor-șef la „Drepturile Tale” și realizator la AS TV. Este președinte a Comisiei de Cultură a Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului. A editat volumele: „Confesiuni”, „Cartea Diuganilor”, „Generaţia în blugi”, „Chip de înger”, „Pe aripa cerului”, „Povestea Anei”, „Rădăcini împrumutate”, „Solidaritate și toleranţă”, “Rugăciunea cântată”. A prefaţat mai multe volume și este prezent într-o serie de antologii din ţară și străinătate. Premii: Premiul municipiului Bistriţa, Premiul pentru promovarea culturii românești – Fundaţia Progress, Premiul pentru promovarea valorilor neamului –OADOR, Premiul I în cadrul proiectelor culturale iniţiate de Fundaţia Ana, Suceava, Premiul Centrului Cultural Municipal Bistriţa, Premiul de excelenţă pentru creaţia literară – PROADO, Premiul IGF, Premiul Centrului Judeţean pentru Cultură, Premiul Casei Românești din Catalunia – Centrul Cultural Român Barcelona pentru creaţie literară etc.

Comentarii

10/07/10 23:01
Vizitator lucia...

LA MULTI ANI, PRIETENE DRAG!!!

10/07/10 13:22
Bogdan M.

La multi ani!, multa sanatate, fericire si toate visele sa devina realitate! Mult succes in activitatea culturala. Succes! LA MULTI ANI!!! Locuitorii urbiei sunt mandri de Menut Maximinian, si se bucura de activitatea publicistica a acestuia. FELICITARI!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5