La mulţi ani, AS TV ! Prima televiziune locală din judeţ, la majorat

11 aprilie 1999 a fost pentru Bistriţa ziua în care a început să emită, pentru prima dată, un post local de televiziune. Se numea ARD-SAT şi avea coagulată, în jurul patronului Mihai Rotaru, o echipă de oameni entuziaşti care se ambiţionau să-şi dovedească aptitudinile pe un tărâm nou şi destul de pretenţios cum este cel al televiziunii.
“Emisiunile noastre sunt în special concepute pentru a fi vizionate de un public diversificat, cele care s-au consacrat de-a lungul timpului fiind în special cele cu specific social, cu telefoane în direct, cele folclorice aniversare, de sănătate şi turistice dar şi mai nou venitele în grilă cu specific pescăresc, economice, psihologice şi de fitness. Angajaţii şi colaboratorii AS-TV au, în proporţie de peste 90%, studii superioare, masterate, cursuri de specializare în televiziune şi chiar doctorate. AS-TV şi-a trecut la capitolul realizări, în 2008, finalizarea investiţiei privind imobilul proprietate privată, situat în Centrul Istoric al municipiului Bistriţa, pe str. Nicolae Titulescu, nr. 19, care reuneşte toată activitatea editorială, transmisia dintr-un modern studio şi activităţile manageriale. Sloganul postului AS-TV “ Asta-i televiziunea ta! “ este din 2008 un brand, marcă înregistrată la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci) şi este considerat de noi o obligaţie, care ne onorează şi anume aceea de a aduce în atenţia publicului din judeţ evenimentele locale, ce se situează pe primul loc în preferinţele oricărui public de televiziune, deci şi ale celui din judeţul nostru.O altă realizare importantă este cea a finalizării site-ului propriu, prin care pe internet, în toată lumea pot fi vizionate, oricând, programele postului nostru de televiziune, accesând www.as-tv.ro” declară managerul Mihai Rotaru.
Felicitari tuturor celor care au pus o cărămidă în construcţia AS-TV, dar şi mai multe celor care au rămas fideli postului de televiziune înfiinţat de Mihai Rotaru şi Matilda: Cristian Berari, Dinu Neagoş, Cristina Vlasa, Nicolae Feier, Alexandru Vidican, Alexandru Pugna, Menuţ Maximinian, Simona Bozbici, Ioan Bâca, Dorel Cosma, Alin Cordoş, Violeta Păştean, Florentina Iftimescu, Laura Stanciu, Ionaş Pop, Monalisa Chiş, Lorand Mathe, Mariana Panţiru, Livia Mărginean, Marius Rus, Emil Nechiti, Cristi Popa, Cornel Ciocan, Dan Pânzariu, Cristi Avram, Ciprian Ianuş, Anuţa Mican şi lista poate continua. Petrecerea de 18 ani a avut loc la restaurant Diana.
La mulţi ani, AS TV !
Răsunetul

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5