AS-TV, LA 13 ANI, CEA MAI BUNĂ TELEVIZIUNE LOCALĂ DIN B-N!

AS-TV este postul local de televiziune care, sub sigla ARD-SAT BISTRIŢA,
a fost prima televiziune care a intrat în casele bistriţenilor, în 11 aprilie 1999, ca post local privat de televiziune, aparţinând SC ARD-SAT SA .
La cei 13 ani de existenţă, AS-TV a reuşit să se extindă şi să fie recepţionat, prin aproape toţi operatorii de televiziune prin cablu din judeţ, acoperind aproape tot judeţul.
AS-TV emite zilnic între 10 ore lunea şi 9 ore de marţi până duminică, programe- producţie proprie, între orele 12-23, având şi acord de retransmisie în timp real a programului postului de televiziune NEPTUN TV Constanţa, când nu difuzăm programe proprii.
Acţionariatul SC ARD-SAT SA este format în totalitate din persoane fizice cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, iar conducerea societăţii este asigurată de preşedinte C.A. ing. Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al societăţii şi un comitet director format din: director general – Cristian Berari, director tehnic- Dinu Neagoş şi director de programe – Lia Sas.
Echipa editorială a JURNALULUI, cea mai importantă emisiune informativă, este alcătuită din 4 reporteri: Alin Cordoş, Mihaela Lungu, Daniela Rebrean, coordonaţi de editorul şef Anca Deac.
Emisiunile noastre sunt în special concepute pentru a fi vizionate de un public diversificat, cele care s-au consacrat de-a lungul timpului fiind în special cele cu specific social, cu telefoane în direct, cele folclorice aniversare, de sănătate şi turistice dar şi mai nou venitele în grilă cu specific pescăresc, economice, psihologice şi de fitness.
La AS-TV cel mai important factor îl constituie specializarea angajaţilor, motiv pentru care am reuşit să deţinem peste 52% din preferinţele telespectatorilor din judeţ, cu 25.000 de telespectatori unici, săptămânal, , conform ultimului sondaj de opinie, realizat în octombrie 2011 de compania elveţiană GOLDBACH, la comanda unui număr de 22 de televiziuni locale din România. Mai mult, conform unui sondaj de opinie, realizat la comanda PD-L, ne-am clasat confortabil pe locul I, cu peste 42% din preferinţele telespectatorilor, faţă de al doilea clasat care a obţinut, conform aceluiaşi sondaj, un procent de doar 9% din preferinţele telespectatorilor. Angajaţii şi colaboratorii AS-TV au, în proporţie de peste 90%, studii superioare, masterate, cursuri de specializare în televiziune şi chiar doctorate.
AS-TV şi-a trecut la capitolul realizări, în 2008, finalizarea investiţiei privind imobilul proprietate privată, situat în Centrul Istoric al municipiului Bistriţa, pe str. Nicolae Titulescu, nr. 19, care reuneşte toată activitatea editorială, transmisia dintr-un modern studio şi activităţile manageriale.
La capitolul publicitate, în mod surprinzător, după apariţia altor posturi de televiziune locală, AS-TV a reuşit să atragă clienţi, care, din proprie iniţiativă au ales serviciile postului nostru de televiziune, după compararea calităţii programelor noastre cu ale celorlalte televiziuni locale.
Sloganul postului AS-TV “ Asta-i televiziunea ta! “ este din 2008 un brand, marcă înregistrată la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci) şi este considerat de noi o obligaţie, care ne onorează şi anume aceea de a aduce în atenţia publicului din judeţ evenimentele locale, ce se situează pe primul loc în preferinţele oricărui public de televiziune, deci şi ale celui din judeţul nostru.
O altă realizare importantă este cea a finalizării site-ului propriu, prin care pe internet, în toată lumea pot fi vizionate, oricând, programele postului nostru de televiziune, accesând www.as-tv.ro

Director general,
Cristian Berari;

Adresa redacţiei:
Bistriţa,
str. Nicolae Titulescu, nr. 19;

Tel\Fax: 0263.231.808 – Secretariat şi studio;

E-mail: [email protected];
Web: www.as-tv.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5