La Năsăud, taxele şi impozitele locale rămân la nivelul anului trecut! În scurt timp, plata online prin Ghiseul.ro!

Primarul oraşului Năsăud, Dorin Vlaşin, anunţă că nivelul impozitelor şi taxelor locale rămâne la nivelul anului trecut. Acestea se pot plăti deja la Biroul Impozite şi Taxe din incinta Primăriei Năsăud, dar se are în vederea atât facilitarea accesului fizic al persoanelor, cât şi digitalizarea sistemului de încasare.

„La nivelul administraţiei oraşului, ne propunem digitalizarea Primăriei Năsăud. În primul rând, ne propunem ca în cât mai scurt timp, năsăudenii să ăşi poată plăti taxele prin intermediul platformei Ghiseul.ro. Plata cu cardul este implementată deja. De asemenea, şi pentru alte servicii ne dorim să scurtăm  sau anulăm drumurile cetăţenilor la primărie.

         În plus, vom muta Impozitele şi Taxele la parter. Este vorba despre locaţia Centrului de Informare şi Promovare Turistică, acolo unde va fi amenajată casieria. Va fi un acces mai facil, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi. În ceea ce priveşte aces Centru De Informare, care a ieşit din perioada de monitorizare, acesta va funcţiona, într-un cadru mai restrâns, în Casa de Cultură „Liviu Rebreanu””, ne-a explicat primarul Dorin Vlaşin.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5