La UBB – Extensia Bistriţa, o emoţionantă festivitate de deschidere a noului an universitar 2017-2018

Într-o atmosferă de bucurie şi multiple speranţe pentru studenţii boboci, cât şi pentru cadrele universitare, a avut loc, la Universitatea „Babeş-Bolyai” – Extensia Bistriţa, o frumoasă, emoţionantă şi sensibilă festivitate de deschidere a noului an universitar 2017-2018, care s-a desfăşurat în sala Aula Magna a Extensiei, în prezenţa oficialităţilor judeţene şi locale, profesori universitari şi a numeroşi studenţi din anii I-III, părinţi, prieteni, rude etc.
Festivitatea a demarat cu intonarea Imnului Naţional, după care PC protopop de Bistriţa, Alexandru Vidican, a susţinut o slujbă de binecuvântare a studenţilor şi profesorilor, dorindu-le succese, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Directorul general al EUB, conf. dr. Mircea Mureşianu, a rostit un salut de bun venit studenţilor din anul I, precizând faptul că ne aflăm în perioada în care UBB – Extensia Bistriţa pregăteşte pentru societate buni specialişti şi caractere puternice, oameni educaţi, care să implementeze în societate valori spirituale şi materiale perene.
Există România educată şi România needucată, care vine peste noi şi reprezintă un pericol social, iar rolul absolvenţilor din Bistriţa este de a corecta acest neajuns.
A urat succese pe toate planurile studenţilor şi să aibă parte numai de lumina ştiinţei.
Preşedintele CJ B-N, Radu Moldovan, a transmis salutul instituţiei pe care o reprezintă, punctând faptul că există o singură variantă pentru toţi studenţii, cea de succes.
Felicită studenţii că au ales UBB – Extensia Bistriţa, fiindcă UBB Cluj-Napoca este numărul 1 în România, ca instituţie universitară, iar numărul studneţilor înscrişi la EUB este de aproximativ 600, fiind cu 200 de studenţi mai mulţi, EUB având deja 20 de ani de fructuoasă existenţă.
A urat mult succes şi Dumnezeu să vă ajute!
Prof. univ. Cornelia Macarie a felicitat studenţii pentru alegerea bună pe care au făcut-o şi depinde de ei să obţină rezultate bune şi foarte bune.
I-a îndemnat să înveţe, apoi să se distreze şi să aibă un an universitar fără restanţe.
Conf. univ. Marius Gavriletea a precizat că învăţământul la UBB – Extensia Bistriţa are aceeaşi calitate ca şi la UBB Cluj-Napoca, felicitând studenţii pentru alegerea făcută.
Lector univ. Horia Ştefănescu a transmis gânduri bune şi succese pentru cei care au ales Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, care este o disciplină utilă şi necesară pentru sănătate.
Dr. Barta Andras, şef de Lucrări la Facultatea de Geografie, a scos în evidenţă rolul şi importanţa UBB – Extensia Bistriţa în formarea personalităţilor şi a specialiştilor în domeniu.
În acordurile celebrului Gaudeamus Igitur, studenţii, şi mai ales „bobocii” au plecat cu emoţie spre sălile de studiu, cu speranţa realizării depline în societatea şi pentru societatea românească.
Le urăm să fie asaltaţi de succese şi de multă putere de muncă!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5