Bursa zvonurilor privind nominalizarea UDMR pentru fotoliul de subprefect

Laszlo Borsos a renunţat la candidatură

Pentru scaunul de subprefect, în organizaţia judeţeană UDMR s-a dus o luptă în care au fost folosite toate armele politice. Orgoliile unor lideri locali şi mai ales înţelegerea greşită a jocului politic au generat în teritoriu mici conflicte.

Potrivit unor surse, Laszlo Borsos a renunţat la candidatura pentru postul de subprefect. El a fost nominalizat pentru această funcţie de către Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al UDMR, dar candidatura sa a stârnit reacţii negative în rândul maghiarilor, îndeosebi în organizaţia municipală UDMR.

De asemenea, o bună perioadă de timp,vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a criticat dur nominalizarea UDMR pentru funcţia de subprefect.

Conform aceloraşi surse, Borsos a renunţat la candidatura pentru postul de subprefect, acceptând un post de director in Ministerul Educaţiei, Cercetării,Tineretului şi Sportului.

Deocamdata, organizaţia judeţeană UDMR nu a stabilit pe cine va nominaliza în locul lui Laszlo Borsos, regula fiind ca fiecare organizaţie teritorială să propună un candidat, nominalizarea finală urmând a fi stabilită de BPJ al UDMR la sfârşitul săptămânii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5