Sâmbătă, 28 septembrie

Let's Do It, Bistriţa -Năsăud!

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, alături de echipa “Let's Do It, Bistriţa -Năsăud!” îi invită pe toţi locuitorii judeţului să ia parte la mişcarea internaţională de curăţenie şi să arate că le pasă de judeţul lor.

"În judeţul Bistriţa- Năsăud acţiunile principale se vor îndrepta spre toate ariile protejate, dar şi spre malurile râurilor, podurilor rutiere şi feroviare, lizierele pădurilor şi zonele de agrement din jurul oraşelor sau a obiectivelor turistice cunoscute. Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud se va alătura iniţiativei cu un număr de 34 de voluntari care vor igieniza malul stâng al râului Bistriţa, în zona dintre podul Jelnei şi podul Budacului. Invităm pe toţi cei dispuşi să aducă o schimbare a locului în care trăiesc, să se implice în cel mai mare proiect social din România în data de 28 septembrie 2013", precizează directorul executiv Ştefan Mureşan de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

Let’s Do It, Romania! este cel mai amplu proiect realizat în România. El este iniţiat de ONG-urile de mediu în colaborare cu autorităţile locale, autorităţile centrale, operatorii de salubritate, colectorii, reciclatorii, trusturi media, firme de publicitate, persoane publice şi presupune implicarea într-un număr foarte mare a cetăţenilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5