Liceul din Căianu Mic, un bun model pe plan naţional. Primarul Paul Ştir: Avem un viitor frumos

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, declară că, în ceea ce priveşte infrastructura şcolară, elevii au toate condiţiile pentru o educaţie la standarde europene, de altfel deviza ce se află pe faţada Liceului Tehnologic „Ion Căian Românul”, una dintre cele mai frumoase instituţii şcolare din ţară, este: „Învaţă dacă vrei să ajungi ceva în viaţă”.
„Cea mai mare realizare a noastră este faptul că, prin intermediul proiectelor finanțate cu fonduri de la Uniunea Europeană, Bugetul de Stat, Bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Bugetul Local, am reușit să modernizăm ÎN TOTALITATE infrastructura școlară la nivelul comunei noastre. Începând de la gradiniță si până la ciclul liceal, toti copiii și elevii din comuna noastră beneficiază de condiții moderne. Comuna Căianu Mic are un viitor frumos” spune Paul Ştir.
Primarul anunţă şi alte investiţii la liceul din comună: „În perioada următoare vom investi în noi ateliere de practică pentru profilul tehnic de mecanic auto al liceului nostru. Deasemenea, vor fi achiziționate utilaje moderne pentru dotarea atelierelor de practică, precum și un simulator auto pentru pentru pregătirea viitorilor șoferi! Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile! Suntem o comunitate unită, o comunitate puternică, o comunitate care reușește”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5