Simpozion de iarnă la Bistriţa

Lider de piaţă, în România, la porumbul siloz – KWS

Un interesant, atractiv simpozion de iarnă, cu o documentare, demonstraţii pertinente şi imbatabile, în prezenţa a numeroşi fermieri din judeţ şi specialişti de la forurile agricole judeţene, a avut loc ieri, 02.02.2011, la Bistriţa, în locaţia Restaurantului „Coroana de Aur”, lider în domeniul servirii populaţiei, unde cunoscuta şi apreciata firmă KWS, care este lider de piaţă în România la porumbul siloz şi locul al II-lea între companiile multinaţionale de seminţe, locul II în Europa, cu o cotă de piaţă în creştere de 17%, şi-a expus activitatea în domeniul cercetării, cultivării şi valorificării porumbului pentru siloz.

Au fost prezenţi reprezentanţii firmei din SUA, Franţa, Austria, d-na Niţu Doriana -conntry manager, dl. Ioan Tudorel - director de vânzări şi alţii, care au făcut fiecare câte un expozeu despre activitatea firmei care are 3.500 de angajaţi, din care 1200 sunt cercetători, având un institut de ameliorare în România cu doi directori români, şi parteneri media Radio România – Antena Satelor.

De menţionat că MIKADO reprezintă 11% din piaţa porumbului siloz, alături de LOSC şi GARBURE iar KWS 2376 este prezent în TOP 10 vânzări.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5