Locuitorii din comuna Şanţ, invitaţi să se racordeze la reţeaua de apă şi canalizare

Administraţia comunei Şanţ a solicitat cetăţenilor de pe str. Principală, care nu sunt racordaţi la reţeaua de apă şi apă uzată, să facă demersurile înainte de începerea lucrărilor de amenajare a trotuarelor.

„Venim la dumneavoastră cu rugămintea ca cei care nu sunteți racordați la sistemul de apă și canalizare pe strada Principală, pe ambele sensuri, să începeți aceste demersuri, deoarece în cel mai scurt timp o să se înceapă lucrările privind execuția de Modernizare trotuare și dispozitive de evacuare a apelor pluviale, și nu o să mai aveți posibilitatea. Mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis autorităţile locale, pe pagina de facebook a Primăriei Şanţ.

În localitate au fost făcute investiţii de 16,850 milioane lei în reţele de apă şi canalizare, fiind realizate două captări, rezervoare, staţii de pompare apă şi reductor. Sunt situaţii în care gospodăriile nu au putut fi branşate la canalizare, asta pentru că ar fi fost nevoie de mini-staţii de pompare, fiind poziţionate sub nivelul conductei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5