Locuri de joacă pentru copiii din Căianu Mic şi spaţii de relaxare! Paul Știr: Merită orice efort din partea noastră pentru fericirea și bunăstarea copilașilor!

Investițiile destinate educației, dar și petrecerii timpului liber de către tânăra generație reprezintă o prioritate pentru administrația comunei Căianu Mic. Pe lângă proiectele de infrastructură educațională – reabilitări deșcoliși grădinițe – primarul Paul Știr alături de echipa sa a gândit șilcuri unde copii să-și petreacă timpul liber în od frumos, dar șiîn siguranță.

         „Dezvoltarea comunei noastre depinde și de cât de mult investim în copiii noștri! Așa cum fiecare dintre dumneavoastră le oferiți copiilor tot ce este mai bun acasă, la fel îmi doresc ca aceștia să profite de spații de joacă moderne, terenuri pentru sport și recreere, precum și condiții de învățare cât mai bune. Astfel, în acest sens, investiţiile în viitorul generaţiilor tinere de astăzi au fost o prioritate pentru administraţia locală a comunei Căianu Mic! În această perioadă am finalizat amenajarea unor locuri de jocă pentru copii în mai multe zone de pe raza comunei noastre! Astfel, copiii vor beneficia de cele mai frumoase momente de relaxare și distracție, într-un climat de confort și maximă siguranță!

Mulțumesc colegilor mei din cadrul primăriei care au contribuit la realizarea acestor obiective, dar si domnului Emil Radu Moldovan, președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, pentru tot sprijinul acordat!

Nimic nu se compară cu bucuria care radiază pe chipurile celor mici! Merită orice efort din partea noastră pentru fericirea și bunăstarea copilașilor! Dumnezeu să-i binecuvânteze și să-i aibă în pază pe toți copiii comunei noastre și nu numai!”, a transmis primarul Paul Ştir.

De asemenea, a fost finalizată şi amenajarea unui spaţiu de recreere în centrul localităţii Căianu Mic, de care să se bucure toate generaţiile. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5