Lucrările pe programul ISPA, în întârziere faţă de grafic

Lucrările care se derulează în cadrul proiectului “Reabilitarea şi extinderea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în zona Bistriţa”, finanţate prin programul ISPA, sunt în întârziere faţă de graficul stabilit de firma de consultanţă şi executant.

Directorul general Ion Şandru de la SC Aquabis SA Bistriţa a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că din cei 144 km de reţea de canalizare propuşi au fost realizaţi doar 20, în timp ce din cei 112 km reţea de apă au fost pozate conducte pe doar 60 km. Conform aceleiaşi surse, în prezent sunt 40 de puncte de lucru în municipiul Bistriţa şi în localităţi de pe Valea Bârgăului, responsabilii hotărând să nu se mai predea alte amplasamente până la finalizarea lucrărilor aflate în derulare. Pentru că multe dintre nemulţumirile cetăţenilor au venit din zona Viişoara, directorul Aquabis a anunţat că lucrările se vor încheia în termen de o lună.

În ceea ce priveşte refacerea străzilor afectate de aceste lucrări de extindere sau reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, Ion Şandru a menţionat că sarcina va reveni firmei care execută investiţia prin ISPA.

Programul ISPA are ca termen limită decembrie 2009, toate lucrările executate ulterior urmând să fie suportate de beneficiar, adică SC Aquabis SA.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5