Lumea SEO, descrisa pas cu pas

Vreau sa incep prin a multumi autorilor pentru efortul depus, de a pune cap la cap idei care aduc putina lumina in lumea destul de obscura ce tine de optimizarea pentru motoarele de cautare. SEO, SEM, black hat, white hat erau termeni pe care inainte abia daca ii intelegeam sau ii asociam cu ceva, insa acum totul a devenit foarte clar.

            Cartea "Domina topul motoarelor de cautare" este un real ajutor pentru orice antreprenor care isi trece afacerea in mediul online. Degeaba ai un site daca nimeni nu stie despre el, daca nu este vizibil. Degeaba vrei sa organizezi o petrecere de casa noua, daca nu dai invitatilor si adresa unde locuiesti, informatii despre unde te pot gasi. La fel sta situatia si in ceea ce priveste motoarele de cautare, care ofera vizibilitate celor mai relevante si de ajutor website-uri.

            "Domina topul motoarelor de cautare" este prima carte SEO din Romania care explica pe intelesul tuturor ce inseamna intregul proces, cum pot fi obtinute pozitionari mai bune si vizibilitate in motoarele de cautare si care sunt factorii ce contribuie la o astfel de evolutie.

            Am avut ocazia sa imi imbogatesc cunostintele despre SEO si sa imbunatatesc vizibilitatea afacerii mele online citind aceasta carte. Daca ai nelamuriri legate de cum poti sa ai succes in mediul online, aceasta carte scrisa de autori romani iti va explica in detaliu cum poti indeplini acest obiectiv, chiar si pentru o afacere start-up.

            In multe dintre cazuri, antreprenorii renunta la ideile de afaceri pentru simplul motiv ca exista pe piata o concurenta mult prea acerba. Chiar si un gigant poate fi ajuns din urma, cu o promovare corecta a produselor oferite de un business start-up, in special daca sunt echivalente la nivel de calitate, dar mult mai accesibile ca pret. "Domina topul motoarelor de cautare" te ajuta sa iti promovezi afacerea, sa o faci cunoscuta utilizatorilor, chiar sa iti triplezi cifra de afaceri - acesta a fost si cazul meu.

            Am inceput o colaborare cu E-Advertising, compania infiintata de cei doi autori ai cartii, in urma cu doi ani. Deschiderea magazinului online in 2014 a fost cea mai buna decizie luata, insa nu la fel de buna precum apelul la specialisti in marketingul digital. Rezultatele s-au facut simtite in timp si s-au mentinut. In momentul de fata nici nu exista grad de comparatie intre cifra de afaceri pe care o preconizam initial si situatia faptica.

            Recomand cartea tuturor antreprenorilor, oamenilor de afaceri si chiar si specialistilor in marketingul digital. E o viziune noua, e prima carte despre SEO din Romania, care explica tainele digital marketingului intr-o maniera accesibila si foarte utila.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5