Lumină şi conştiinţă românească: Remember Adrian Păunescu!

Vineri, 6 noiembrie 2015, la Centrul Multicultural Sinagoga din Bistriţa a avut loc un spectacol extraordinar – „Rememeber – Adrian Păunescu”- de muzică folk şi poezie.
În recital, în faţa unui public tânăr numeros, au evoluat artistic foştii componenţi ai Cenaclului Flacăra: Andrei Păunescu şi Maria Păunescu, Emeric Imre, Magda Puşcaş şi Rareş Suciu şi Florin Săsărman.
Spectacolul incendiar a fost prezentat de Bogdan Ivan, preşedinte OTSD BN, cu mult talent actoricesc. În sală au fost remarcaţi: deputatul Daniel Suciu, dr. Gavril Ţărmure, directorul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, care a urmat un bun venit invitaţilor şi a prezentat personalitatea marelui poet şi patriot român – Adrian Păunescu, fost senator PSD, apoi prof. Vaida din Năsăud, în casa căreia a poposit adeseori poetul Adrian Păunescu şi poetul bistriţean Alexandru Cristian Miloş, care împreună cu Adrian Păunescu au salvat de la demolare, în anul 1982, Casa Memorială „Andrei Mureşanu”, creatorul Imnului Naţional al României.
Publicul a aplaudat şi cântat aproape 4 ore de spectacol melodiile şi şlagărele Cenaclului Flacăra din anii 80: „Galbenă gutuie”, „Noi suntem român”, „Ridică-te, Ştefane”, „La o cană cu vin”, „Rugă pentru părinţi”, „Treceţi batalioane române, Carpaţii”, „Floare la rever” etc.
Toţi cei prezenţi la memorabilul eveniment organizat In memoriam Adrian Păunescu au păstrat un moment de reculegere pentru tinerii decedaţi, nevinovat în Clubul Colectiv din Bucureşti, 45 la număr, spiritul de dreptate şi adevăr pe care l-a iniţiat în anii 80 Cenaclul Flacăra regăsindu-se parcă în marşurile anticorupţie şi hoţie mafiotă, gangsterism politic, din sufletele şi inimile demonstranţilor din Piaţa Universităţii din 2015!
A fost un spectacol extraordinar, patriotic, românesc, de trezire a conştiinţei naţionale a poporului român spre a schimba actuala clasă politică coruptă, baronii locali, de stânga şi de dreapta, hoţia şi criminalitatea, inversiunea valorilor, dogmatismul fariseic, parlamentarii iresponsabili cu salarii şi pensii nesimţite, corupţia şi mafia generalizată în România pentru un nou viitor al României!
Acesta a fost mesajul acestui spectacol extraordinar – Rememeber Adrian Păunescu – organizat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, de Centrul Judeţean pentru Cultură BN şi OTSD Bistriţa-Năsăud!
Felicitări organizatorilor pentru acest mesaj patriotic de spirtualitate, adevăr, lumină şi conştiinţă românească!

Comentarii

10/11/15 10:15
George Carp

Poetul de "curte" al Ceauşeştilor nu poate fi un "mare patriot român". Lăsaţi-l să se odihnească în pace!El s-a bucurat de toate avantajele sistemului comunist, la nivel înalt, căruia i-a adus toate osanalele!Ca poet este destul de mare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5