Luni, 20 martie, consilierii năsăudeni vor dezbate bugetul pentru anul 2017 !

Consiliul Local al orașului Năsăud, se convoacă în ședință extraordinară, luni 20.03.2017, de la ora 16.00, la sediul Primăriei Orașului Năsăud, Piața Unirii, nr.15, Sala de ședințe.
Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:
1.Proiect de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli al orașului Năsăud, pe anul 2017.
2.Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al instituțiilor subordonate Consiliului Local Năsăud, respectiv Spitalul orășenesc „Dr. George Trifon” și Casa de Cultură „Liviu Rebreanu”, pe anul 2017.
3.Proiect de hotărâre privind aprobarea Repartizării pe anul 2017 și estimările pe anii 2018-2020, a sumelor defalcate din TVA, destinate finanțării cu salariile, sporurile, indemnizațiile și alte drepturi salariale în bani, cheltuielilor prevăzute la art. 104, alin. 2, lit. b) – d), din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare, cheltuieli privind aplicarea Legii nr. 85/2016, cheltuieli destinate copiilor cu cerințe educaționale speciale precum și repartizarea sumelor alocate din Bugetul local destinate finanțării transportului cadrelor didactice, burselor elevilor precum și altor cheltuieli în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din orașul Năsăud.
Toate proiectele de hotărâre au fost inițiate de primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5