Marius Moldovan, Crucea Roșie: Întâmpinam Săptămâna Mare cu fapte bune

Întâmpinam Săptămâna Mare dinaintea sfintelor sărbători de Paste cu fapte bune realizate de oameni și comunități pentru nevoiasi. Prin proiectul Banca de alimente al Crucii Rosii Romane am derulat astazi încă o activitate umanitara prin care am furnizat alimente pentru Cantina sociala Sfânta Filofteia ce apartine Asociatiei Filantropia Ortodoxa Bistrita-Nasaud, cooordonata de către preotul Marius Pintican, unde servesc masa de prânz, zilnic, de luni până vineri, un număr de peste 80 de persoane aflate în situații de dificultate sociala de pe raza municipiului Bistrița.
Prioritate au aici, copiii orfani, cei proveniți din familii monoparentale, familiile numeorase aflate în situație de criză sociala, persoanele vârstnice cu venituri reduse, tinerii care urmează cursuri de zi la instituţiile de învăţământ ce funcţionează în condiţiile legii, până la terminarea acestora, persoanele cu handicap și orice persoană care, temporar, nu realizează venituri.
S-au donat alimente de bază greu perisabile, astfel: ulei, zahăr, orez, faina de malai, faina de grau, cartofi, ceapa, fasole boabe, conserve, dulciuri, compoturi, sirop, dulceturi și paste fainoase.
Aceasta activitate social-umanitara a fost posibila prin donatiile primite de la credinciosii din Parohia Ortodoxa Romuli si implicarea preotului Nicolae Tirgovet.
Multumim voluntarilor nostri pentru participare!
Solidaritatea umana salvează vieți!

psih. Marius Moldovan – director Crucea Roșie Romana, Filiala Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5