Medalie după medalie pentru Ferma Jack la concursurile de atelaje

La concursurile de atelaje din acest an, Team-ul Jack a obţinut rezultate deosebite câştigând medalie după medalie. În urmă cu câteva zile, mai precis în 12-14 septembrie, la Târgu Mureş, Baza hipică a depozitului de armăsari s-a desfăşurat Finala Campionatului Naţional şi Internaţional de două stele şi prima Cupă Balcanică la Atelaje. Judeţul nostru a fost reprezentat pe lângă Herghelia din Beclean şi de Jack Team, aparţinând omului de afaceri bistriţean Pop Paul, cunoscut de prieteni Jack, obţinând rezultate excelente – locul III la dresaj, locul II şi medalie de argint pe echipe împreună cu sportivul Bartha Eduard din Covasna, de la Clubul Lipicai, şi locul I la proba de prezentare, fiind cel mai aspectuos şi elegant atelaj din concurs.
De menţionat faptul că la concursul de două stele au participat 12 atelaje, iar la concursul de o stea – Cupa Balcanică – şapte atelaje şi un atelaj cu patru cai. Cât despre arbitraje, Jack spune că a fost foarte exigent, cu arbitri din Belgia, Ungaria, Cehia şi România.
În continuare Jack Team se pregăteşte pentru cel mai mare show ecvestru „Zilele Calului din Gheorgheni”, care va avea loc în data de 20-21 septembrie, participând cu un atelaj de patru cai, fiind totodată cel mai mare show din ţară la care vor participa în jur de 300 de cai.
Un alt concurs important pentru Jack – finala Campionatului Ungariei din data de 10-12 octombrie de la Mezohegyes.
După drumul parcurs foarte bine de Team-ul Jack până în prezent şi dacă se va clasa în primii patru din ţară, va putea concura la Campionatul Mondial din 2015 ce se va desfăşura în Ungaria la Fabian Sebeştyen.
....................................
Citiţi ediţia print !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5