„Merită să fac cât mai multe pentru cetăţenii comunei Cetate”

Aparatul Primăriei:
Primar: Daniel Moldovan,
Viceprimar – Bozga Viorel
Secretar – Cojoc Ioan
Contabilitate – Pop Laura Maria, consilier principal – Cojoc Liana Maria, Chereja Viorica, Hăbălău Aurelia
Asistent social – referent superior – Tomoroga Mariana
Urbanism – fond funciar: Ursa Iulia
Consilier principal Registru Agricol – referent superior Lazăr Maria
Situaţii de Urgenţă: Costinia Leonida Ilie
Bibliotecar - Crişan Monica

Consilieri locali: Aliaş Ignat Ionuc, Andrei Sergiu Mirel, Bozga Viorel, Costinia Victor, Cifor Leon, Ilie Dumitru, Ilieş Emil, Oltean Gavril, Peica Liviu, Ursa Gavril şi ursa Florin

Născut în anul 1977, la 25 iunie, din părinţi simpli, agricultori de legume, dar cu mare respect pentru toţi cei din jur, căsătorit, având un copil de 9 ani, Daniel Moldovan, cunoscut de prieteni Uţu, a câştigat bătălia pentru scaunul de primar al comunei Cetate la alegerile din iunie acest an. Nu a fost mulţumit de realizările foarte puţine ale fostului primar, Ionuc Aluaş, aşa încât şi-a luat inima în dinţi, încercându-şi norocul. Norocul mare a fost de partea lui încât alegătorii l-au cunoscut încă de când era administratorul firmei sale, cu angajaţi din comună, unde a făcut treabă foarte bună. Cu un suflu tânăr a pornit în trombă încât în doar o lună şi jumătate de la alegeri şi-a lăsat amprenta, adică trei km de asfalt Satu Nou – Orheiu Bistriţei şi Petriş, strada Fito, renovarea bisericilor Satu Nou, Petriş şi Orhei, în cel mai scurt timp se va finaliza renovarea la Căminul Cultural din Orhei şi a Şcolii Generale, clasele I-IV din Orhei. Vor fi asfaltate toate drumurile din comună, după care betonarea şanţurilor, trotuarelor, iar cel mai important, finalizarea reţelei de canalizare. Toate aceste lucrări au fost şi vor fi făcute cu bani de la Consiliul Judeţean şi de la bugetul comunal.
Deplasându-mă spre locurile unde realizările au fost apreciate de cetăţeni, aceştia au doar cuvinte de laudă în tot ceea ce face primarul, spunând că s-au săturat de fostul primar, care nu a făcut mai nimic în aceşti patru ani.
Dacă ar fi să mulţumească cuiva, Daniel ar mulţumi, în primul rând, celor care l-au votat, cât şi celor care nu l-au votat, în egală măsură, precum şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Radu Moldovan. Pentru el, obiectivele propuse vor fi finalizate cât de curând.

Comentarii

28/08/12 21:17
vizitator

Felicitari pentru realizari si succes pe mai departe in finalizarea tuturor proiectelor pentru aceasta comuna .E un primar tanar care merita increderea alegatorilor sai .Spor la lucru pentru toti cei care pun umarul la ridicarea prestigiului comunei !

29/08/12 10:32
PINTEA MARIANA

il cunosc de foarte mult timp ,un baiat ambitios cu perspective mari bun gospodar ,si stie ce face ,intotdeauna a vrut sa faca ceva pentru comuna si se vede .
II DORESC SUCCES SI PUTERE DE MUNCA

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5