Mesajul PDL pentru bistriţeni: Moldovan, Ţintean şi Prunea fac grevă de lux pe banii tăi!

Democrat-liberalii bistriţeni vor împărţi în colegiile deputaţilor Emil Radu Moldovan (PSD), Ioan Ţintean (PNL) şi al senatorului Dănuţ Prunea (PSD) afişe şi flyere în care cei trei parlamentari sunt prezentaţi drept chiulangii, a anunţat liderul PDL BN, deputatul Ioan Oltean.

„Parlamentarii PSD+PNL+PC au intrat în grevă de lux. Nu vor să muncească, dar vor să primească: indemnizaţii, maşini, cazare la hoteluri, sume forfetare şi diurne. În total, parlamentarii de la PSD, PNL şi PC cheltuiesc din banii statului 1,4 milioane de euro lunar! Atât te costă pe tine, românul de rând, să îi întreţii pe deputaţii şi senatorii care preferă să facă grevă, decât să-şi facă treaba în Parlament”, acesta este mesajul Puterii, în dorinţa de a-i informa pe cetăţenii judeţului despre munca demnitarilor Opoziţiei.

De altfel, campania este una la nivel naţional, a precizat secretarul general al Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean, şi urmăreşte „informarea corectă a opiniei publice”, astfel ca electoratul să ştie că cei pe care i-au votat sunt chiulangii, „plătiţi cu 1,4 milioane euro pe lună”.

”Este un fenomen politic pe care noi îl condamnăm şi mi se pare firesc ca poporul să ştie”, a motivat Oltean. Costurile pentru cele câteva mii de materiale care vor fi împărţite la nivel naţional (câteva sute foarte probabil şi în Bistriţa-Năsăud) au fost suportate din bugetul PDL, „nu sunt banii poporului”, a dat asigurări liderul democrat-liberal.

„Am fost parlamentar de Opoziţie mulţi ani, întotdeauna am fost împotriva părăsirii sălii de şedinţă ca protest, ca mod de a-ţi exprima dezacordul faţă de o anumită atitudine a Puterii, cu atât mai mult sunt împotriva acestei forme de luptă”, a mai spus Oltean.

Puterea, şantajată de Opoziţie

Secretarul general al PDL a menţionat că formaţiunea pe care o reprezintă lansează invitaţia partidelor din Opoziţia la un dialog parlamentar, dar respinge şantajul acestora.

„Toată săptămâna, Opoziţia a încercat să justifice această atitudine nemaiîntâlnită în lupta parlamentară din România, găsind fel de fel de explicaţii şi încercând să impună Puterii nişte condiţii pentru a se întoarce în Parlament, un fel de şantaj la adresa Puterii, venim în Parlament, venim la muncă, venim la lucru, dacă… Guvernul se angajează să nu-şi mai asume răspunderea, dacă Guvernul se angajează că nu mai adoptă ordonanţe de urgenţă, dacă o schimbaţi pe Roberta Anastase, dacă… PDL respinge în mod categoric acest şantaj al Opoziţiei şi cerem să dea dovadă de responsabilitate şi să vină la lucru, pentru că de aceea este plătită Opoziţia parlamentară”, a explicat Ioan Oltean.

Demnitarul PDL a ţinut să precizeze că „niciun deputat şi niciun senator nu au renunţat nici măcar la un leu pentru această perioadă”, semnând „prezenţa ca să fie beneficiarii inclusiv a diurnei de deplasare şi a indemnizaţiei de şedinţă, dar în acelaşi timp sunt în grevă”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5