Minciuna „PSD împânzește țara cu autostrăzi”

Dragnea și PSD promit iarăși că vor împânzi România cu autostrăzi, deși sunt pe domeniul unde guvernarea PSD-Ponta-Dragnea a înregistrat eșecuri fără egal.
Ponta însuși a promis solemn că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2016 dacă nu va finaliza autostrada Comarnic-Brașov. L-a secondat Șova, ministrul așa-zisului Minister al Marilor Proiecte, care a promis și el bombastic: „Mă mut cu cortul pe autostradă, pe Comarnic, și tot o termin!”.
Nici măcar nu au început această autostradă. Iar Ponta este astăzi în fruntea listei de candidați PSD de la Gorj. Doar acest episod e mai mult decât suficient pentru a nu-i crede o iotă pe pesediști când promit iar că fac autostrăzi.
Pesediștii au desenat autostrăzi cu carioca pe hârtie. Au schimbat și răs-schimbat traseul autostrăzilor. Au imaginat chiar și o extravagantă autostradă de la locul de baștină al lui Dragnea, Alexandria, la București, în timp ce se opuneau cu vehemență construirii autostrăzii Pitești-Sibiu, de o importanță capitală pentru economia națională.
S-au făcut de râs, în repetate rânduri în fața Comisiei Europene cu Masterplanul pe Transporturi, pe care au trebuit să-l refacă de câteva ori, ca niște elevi corigenți.
Au reușit, în anul de final al guvernării Ponta, să aibă mai puțini kilometri de autostrăzi în funcțiune decât în anul precedent. Asta deși, când au introdus noua taxa pe carburanți (supra-acciza de 7 eurocenți pe litru) au promis, sus și tare, că banii obținuți vor fi folosiți la construcția de autostrăzi. Încă o promisiune mincinoasă care i-a costat scump pe români.
Și, în orice caz, au reușit o contraperformanță unică în Europa – să nu înceapă nici măcar un metru de autostradă pe baza proiectelor proprii.
Dacian Cioloș, despre ce-a lăsat Ponta în urma lui la capitolul mari investiții: „În noiembrie anul trecut, marile proiecte de investiții erau blocate, inclusiv pe infrastructura mare de transport”.
Guvernul Ponta/PSD a fost Guvernul minus la capitolul autostrăzi și asta spune totul despre noile lor promisiuni din toamna electorală 2016: nu fac nici cât o ceapă degerată!
Departamentul de Comunicare al PNL

Comentarii

24/11/16 17:19
alegator

Până la urmă cei de la PSD au demosnstrat că sunt în măsură să absoarbă fonduri europene, demonstrate cu cifre concrete și avem speranta ca sunt mai buni ca PDL-iștii, acum PNL-isti vopsiți, care au blocat toate fonduriel UE prin lăcomia nemăsurată de a fura...! Așa că amestecaților..., ne cerem scuze dar avem treaba șii oricum nu sunteti credibili, oricâte minciuni ați debita în presă!

25/11/16 08:53
Vincentiu

Curios mod de a face campanie! De ce nu vorbiti despre realizarile voastre? pt ca nu aveti despre ce vorbi. Mai bine ponegriti.Eu unul nu o sa va votez nici in ruptul capului!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5