Minciuna și demagogia – trăsăturile definitorii ale PSD

Una spune, dar alta face! PSD clamează reducerea taxelor și impozitelor dar, în realitate, nu face așa, totul este minciună deșănțată și demagogie ieftină.

La ultima ședință a Consiliului Local al municipiului Bistrița, grupul consilierilor PNL a propus diminuarea impozitului pe clădirile persoanelor juridice de la 1,3% din valoarea clădirilor (cota maximă prevăzută de Codul fiscal) la 0,5%.

La ordinul primarului Crețu, consilierii PSD, împreună cu aliații lor, au respins amendamentul și au votat ca impozitul pe clădiri persoane juridice să rămână în continuare 1,3 %.

Firmele bistrițene sunt sufocate prin impozitele directe și nu pot concura eficient pe cele de la Cluj, de exemplu, unde impozitul pe clădiri este de 1% din valoarea clădirii. Nu e de mirare că firmele din Bistrița nu găsesc forță de muncă, că tinerii din Bistrița și din județul Bistrița-Năsăud plecă la Cluj sau, mai rău, în strainătate. Fiind împovărate cu taxe locale mari nu pot asigura salarii decente. E trist să constatăm că salariul mediu net în județul nostru este la coada clasamentului din țară (mai sunt doar 4 județe cu salariul mediu net mai mic ca la noi)!

Departamentul de Comunicare al PNL Bistriţa-Năsăud

 

Comentarii

06/12/16 09:56
vizitator

Cu toata minciuna și demagogia invocate si constatate de multi pe propria piele, prostimea din judetul Bistrita-Nasaud voteaza cu PSD-ul. La alegerile locale din acest an, dintre toate judetele din Ardeal, au votat cu PSD-ul numai Bistrita -Nasaud, Slaj si Satu-Mare. Chiar la Bistrita, cu toate ca foarte multi au fost nemultumiti de prestatia lui Cretu in doua mandate de primar, pana la urma tot pe el l-au ales si a treia oara. Ce sa mai intelegi?

07/12/16 07:18
alegator

Pai nu or fi mai putin mincinosi PDL-istii! Stim ca PDL-isti ne-au furat iar justitia lor i-a crutat! Macar PSD ne-a restituit ce ne-au furat PDL-isti vopsiti PNL-isti! PSD este un parid mult mai organizat iar ultima guvernare a fost una reusita fiind prima de dupa '89 in care s-au respectat in linii mari promisiunile electorale si au multi lideri credibili

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5