Ministrul Nicolae Bănicioiu, la startul crosului Gabriela Szabo

Cea de-a VIII-a ediţie a Concursului de alergare pe şosea „Gabriela Szabo” se va desfăşura sâmbătă, 27 aprilie, startul urmând să fie dat din curtea Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”. Alături de marea sportivă Gabriela Szabo, la Bistriţa va ajunge şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu.
La această competiţie pot participa copii nelegitimaţi doar din judeţul Bistriţa-Năsăud, şi anume, clasele V-VI (născuţi 2000 şi mai mici), şi clasele VII-VIII (născuţi 1998 şi mai mici). Potrivit regulamentului competiţiei, cei care nu se înscriu în categoria de vârstă pot concura la categoria Open. De asemenea, concursul propune o categorie separată pentru copii (feminin şi masculin), la care se adaugă şi secţiunea Open (feminin şi masculin). Pentru înscrierea în concurs, participanţii nelegitimaţi vor prezenta un tabel nominal de la şcoala de provenienţă, parafat de medic, iar cei care vor fi premiaţi trebuie să prezinte şi un act de identitate, însoţit de carnetul de elev (vizat la zi, cu fotografie). Şedinţa tehnică este programată vinerea viitoare, de la ora 18.00, în sala de şedinţe a CSM Bistriţa.
Concursul va debuta la ora 10, cu proba de 800 m pentru copiii nelegitimaţi doar din judeţul nostru, pentru celelalte categorii distanţele fiind de 2.000 m şi 4000 m. Confirmarea participării (număr de participanţi şi categorie) trebuie făcută până în 26 aprilie.
La această ediţie sunt anunţate şi premii consistente în bani, care pot ajunge până la 2.000 lei (premiul I, categoria Open).
Crosul Gabriela Szabo este organizat de Primăria municipiului Bistriţa şi IŞJ B-N, avându-i drept colaboratori pe Consiliul Judeţean BN, Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, LPS Bistriţa şi CMS Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5