Ministrul Transporturilor s-a întâlnit cu primarii și proiectantul de pe traseul drumului expres Dej-Suceava! Care e stadiul pe fiecare tronson!

Vicepremierul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, s-a întâlnit cu primarii localităților tranzitate de drumul expres Dej-Bistrița-Suceava, dar și cu cei din Rodna și Șanț, traversate de DN 17 D, unde mai este de asfaltat tronsonul dintre Rodna și Valea Mare. De asemenea, au fost discuții cu primarii Năsăudului și al Sângeorzului, pe tema variantelor de ocolire. De asemenea, ministrul Transporturilor a avut discuții cu primarul Ioan Turc și cu cei de la Livezile și Budacu de Jos, pe tema variantei de ocolire a municipiului Bistrița. 

Ministrul Sorin Grindeanu a precizat că studiul de fezabilitate pe Lotul 3, Bistrița-Vatra Dornei, ar putea fi gata în în octombrie-noiembrie, în timp ce pentru varianta de ocolire a municipiului Bistrița, din Lotul 2, Dej-Bistrița, procedura de licitație este în faza de evaluare a ofertelor tehnice, urmând evaluarea ofertelor financiare. Până la finalul lunii mai, ar putea fi gata raportul procedurii.           
Varianta de ocolire a municipiului Bistrița este inclusă în Lotul 2 al drumului expres Satu Mare-Baia Mare-Dej-Bistrița-Vatra Dornei-Suceava. Traseul este de la Sărata – Monariu – Budacu de Jos – Jelna – Livezile, la nodul rutier care se va crea între Livezile şi Rusu Bârgăului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5