Mircea Geoană, în campanie la Năsăud

„Geoană, preşedinte”! Cu aceste cuvinte l-au întâmpinat năsăudenii pe liderul PSD Mircea Geoană.

Toate formaţiunile politice sunt în febra campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, dar şi prezidenţiale, cu toate că unii politicieni refuză să recunoască aceste lucru. Locurile de parlamentari europeni sunt puţine, doar 33, faţă de 35, câte au fost în mandatul 2007-2009. Tocmai de aceea, liderii de partide au chibzuit cu suficientă atenţie listele candidaţilor proprii, încercând să îşi posteze pe locurile eligibile personalităţi cu care să fie siguri de câştig. Cu toate acestea, se simte în teritoriu nevoia prezenţei şefilor de partide.

Astfel, PSD a ales să îl aducă în mijlocul comunităţii din Năsăud pe Mircea Geoană. Preşedintele PSD a fost întâmpinat cu pâine, sare şi ţuică, dar spre deosebire de contracandidatul său la prezidenţiale Traian Băsescu, Geoană a fost privat de clopul cu pene de păun.

Profitând de sărbătoarea tradiţională „De Ispas la Năsăud”, liderul PSD a făcut o baie de mulţime, după care s-a urcat pe scenă şi a vorbit despre viitoarele alegeri.

„Sunt convins că vom câştiga teren în toată ţara şi cred că vom avea un scor mai bun decât la alegerile parlamentare. Iar în toamnă, la prezidenţiale, sunt convins că vom câştiga de o manieră clară”, a declarat Mirecea Geoană.

Tot la Năsăud, Geoană a declarat că nu exclude varianta unei remanieri guvernamentale şi le-a promis oamenilor că va repara podul de la Târlişua. Vizita liderului PSD s-a încheiat cu depunerea unei coroane de flori la Monumentul Eroilor din Năsăud.

Comentarii

29/05/09 14:45
Poezie Îmbulzită

Nu năsăudenii l-au întâmpinat pe Mircea Geoană ci agitatorii PSD aduşi în bande organizate pe stadion. Năsăudenii au şi alte opţiuni politice, sau, şi cu atât mai bine, nu mai au deloc. Nu cumva o să ne spuneţi că Mircea Geoană aduce şi ploaia doar pentru că acesta îşi face cruce şi mai nou se joacă cu lopăţica în nisip.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5