Mircea Opriţă în Grădina literară “Ioan Alexandru”

În cadrul acţiunii ”Interferenţe culturale”, a Bibliotecii judeţene “George Coşbuc” a avut loc, în proaspăta “Grădina literară Ioan Alexandru”, întâlnirea scriitorului Mircea Opriţă cu bistriţenii de toate vârstele, copiii fiind însă predominanţi şi participanţi direct la evenimentul lansării de carte, care a devenit un original şi deosebit spectacol literar artistic.
Odată cu expoziţia de carte a editurii clujene Limes, prezentată de scriitorul Mircea Petean, a fost lansat şi volumul de versuri pentru copii, ”Călătoriile din balansoar”, o excelentă antologie de poeme, care a pătruns în fiinţa tinerilor ascultători, dornici de acţiune, care l-au înconjurat pe autor, ascultându-l.
Despre carte au vorbit, atât editorul, Mircea Petean, cât şi scriitorii Olimpiu Nuşfelean, directorul revistei “Mişcarea literară” şi Ioan Pintea, directorul Bibliotecii Judeţene “George Coşbuc”, moderator şi amfitrion al întâlnirii literar artistice.
Spectacolul poetic, întitulat ”33 de minute de poezie şi joc”, a fost susţinut de trupa ”Face oricine ce vrea” şi ”Micii blandieni bistriţeni” de la Palatul Copiilor din Bistriţa, sub coordonarea inimoasei profesoare Ionela-Silvia Nuşfelean.
Elanul şi bucuria copiilor atraşi în această manifestare poetică şi artistică, cât şi a celor cu rol de spectator, au fost dovada incontestabilă a succesului acestei acţiuni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5