Mircea Taloș (președinte Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache BN): Reconstruim o Românie MODERNĂ, PROSPERĂ ȘI CREŞTINĂ!

Aproape toată legislaţia, inclusiv constituţia precum şi instituţiile guvernamentale şi statale sunt strâmb concepute.

Modelul Francez, după care ne-am ghidat, a fost mutilat de ilisti şi de postilişti ajungându-se la o societate deformată cu legi şi instituţii, care frânează dezvoltarea României, cu inegalităţi şi inechităţi, care umilesc majoritatea onestă a poporului român. Pentru a reaşeza România în normalitate este nevoie ca oameni de caracter, competenţi, profesionişti şi curajoşi să fie aleşi în legislativ şi să se înceapă realizarea „pas cu pas“, metodic şi tenace, reconstrucţia sănătoasă a României.

Noi credem că România trebuie aşezată şi reconstruită din temelii pe baza unor valori şi principii ca: morala creştină, patriotismul luminat, democraţia desăvârşită şi dreptatea socială, precum şi respectând direcţiile strategice de proiect de ţară pe care noi le-am preluat de ia Seniorii luliu Maniu, Ion Mihalache, Corneliu Coposu şi anume:

 - aşezarea deplină şi pentru totdeauna a naţiunii române alături de celelalte civilizaţii europene în U.E şi de structurile de apărare NATO.

 - aducerea tuturor teritoriilor strămoşeşti şi a fraţilor români aflaţi încă sub ocupaţie străină la patria mamă, în Regatul României Unite.

Priorităţi

  • eliminarea imediată a tuturor pensiilor şi veniturilor bugetare nesimţite şi nemeritate.
  • curăţarea tuturor structurilor administrative şi statale de corupţi, de mediocri şi de încrengăturile de tip mafiot care le sufocă.
  • sprijinirea consistentă şi imediată a tuturor antreprenorilor români din agricultură, din servicii şi din industrie.
  • sprijinirea necondiţionată a tuturor fraţilor români dinteritoriile strămoşeşti, Basarabia, Valea Timocului, Cadrilaterşi din estul Ungariei.
  • obligarea prin lege a Guvernelor, a Consiliilor Judeţene şi a Primăriilor de a asigura cofinanţarea tuturor proiectelor europene care ni se aprobă
  • legiferarea soluţionării contestaţiilor depuse la investiţiile strategice în cel mult 30 de zile şi instituirea de sancţiuni compensatorii pentru cele netemeinice; interzicerea accesului în România a multinaţionalelor dovedite drept “asasini economici”.
  • instituirea eliminării prescripţiei pentru mită, spălare de bani, traficul de fiinţe umane şi traficul de droguri; urmărirea şi confiscarea tuturor sumelor obţinute din astfel de infracţiuni.
  • descentralizarea urgentă prin reorganizarea administrativ- teritorială;  - transformarea actualelor regiuni de dezvoltare în entităţi administrative funcţionale, capabile să genereze şi să susţină proiecte de dezvoltare de anvergură,
  • digitalizarea administraţiei care va aduce o oportunitate de dezvoltare cu impact strategic în economie şi în sprijinirea şi dezvoltarea mediului de afaceri,
  • sprijinirea învăţământului confesional de toate gradele. 

ing. ec. Mircea Taloș,

președinte Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache Bistrița-Năsăud 

 

Comandat de  Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache -Filiala Bistrița-Năsăud. Executat de Răsunetul Media SRL. CUI mandatar financiar 11200060

 

 

Comentarii

09/11/20 18:50
Marius Nicolae Pop

Mai,Mircea! Stii, cand trebuia sa sustii ceea ce scrie mai sus ? Cand erai, vice la judet...! A plecat trenul...fara tine ! Uita-te in spate, poate mai zaresti cate ceva, poate iti reamintesti... Mare curaj ai sau poate...e altceva... Oricum, iti doresc, multa sanatate ! MNPop

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5