Mircea Taloș: Votul pentru Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache este cel mai valoros și util pentru România! Votați poziția 9!

Dragi prieteni,
Vă rog să distribuiți către toate cunoștințele voastre din Bistrița -Năsăud, utilizând toate mijloacele de comunicare online, WhatsApp, rețele sociale (facebook, instagram, twitter, tiktok) și altele, acest email și îndemnați-i să ne și voteze dacă știu ce au însemnat Iuliu Maniu și Seniorii noștri pentru neamul românesc, și apreciază acțiunea noastră de a readuce un partid național-țărănesc autentic pe scena politică a României,
Votul pentru PNȚ Maniu-Mihalache este unicul vot posibil în afara influențelor ascunse care patronează țara românească în toate domeniile, politic, economic, judiciar și, social.
Toate partidele parlamentare sunt inoculate cu agenți de influență, români sau străini, a celor care de treizeci de ani prăduiesc țara românească și deținând puterea absolută au adus țara la ceea ce vedeți acuma.
Noi suntem garantat în afara acestor rele, desigur și pentru că suntem la un nou început, în creștere spectaculoasă și avem determinarea să creștem sănătos și să eliberăm țara românească de aceste încrengături toxice.
De aceea votul pentru PNȚ Maniu-Mihalache este cel mai valoros și util pentru Romania.
Votați PNTMM! Votați poziția 9.

Va multumesc,
ing. ec. Mircea Taloș

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5