Mirela Cârcu: Speram să văd câţiva paşi înainte, dar Sângeorzul merge înapoi

Consilierul județean Mirela Cârcu se declară nemulțumită de modul în care evolueză lucrurile în orașul stațiune.

              REP.: Cum se vede în acest moment situația din Sângeorz-Băi?

              Mirela Cârcu: Din păcate, în acest moment lucrurile nu merg  într-o direcție bună în Sângeorz-Băi, speram ca odată cu schimbarea administrației să văd câțiva pași înainte, dar oricât de binevoitor ai fi, nu se poate vedea nimic bun în acest moment și fără supărare este clar vina administrației actuale. Cetățenii și-au pierdut și speranța și răbdarea.  Ne-au fost promise o schimbare, o revigorare a turismului balnear, o creștere a numărului de turiști dar, din cauza lipsei de colaborare între administrație și reprezentanții celor două hoteluri mari din stațiune, se pare că și în acest an vom avea parte de o scădere a numărului de oamenni  care vor veni la tratament.

              REP.: În ultima perioadă apele nu au fost tocmai liniștite în zonă…

Mirela Cârcu: Din nefericire, nu au fost, iar scandalurile dese nu ne fac cinste și nu folosesc nimănui, este destul să ne uităm la divergențele legate de demolarea Vilei 13 și vedem că în oraș se acționează pompieristic, după ureche, eu consider că era necesar să se ia măsuri în ceea ce privește clădirea dezfectată din centrul stațiunii, dar acestea trebuiau să se ia legal. Există organe care vor da o soluție pertinentă la modul în ccare s-a acționat și dacă acesta a fost legal. Eu consider că nu s-a acționat legal, dar repet există instituții care pot da un răspuns clar.

În ceea ce privește achiziția mașiniii de lux, vă pot spune că administrația decide dacă și când are nevoie de un autoturism, dar cumpărarea mașinii se poate face doar cu suma aprobată de Consiliul Local, pentru că în consiliu se decide oportunitatea unei achiziții și suma alocată acesteia.  Cei care pot lua eventuale măsuri sunt consilierii și organnele abilitate.

REP.: Despre referendum ce se mai știe?

Mirela Cârcu: Consider că acesta va avea loc oricum. Pentru că cetățenii au decis așa. Trebuie respectată voința majorității. Eu sper că la toamnă vom avea rreferendumul, iar lucrurile se vor schimba în bine.

REP.: Referitor la activitatea dumneavoastră din Consiliul Județean ce ne puteți spune?

Mirela Cârcu: Consiliul Județean este o echipă foarte bine organizată și unită, iar decizile se iau pentru binele cetățenilor. Pot să vă spun că se muncește intens la Poarta Transilvaniei, proiect care odată finalizat va aduce și o anume bunăstare cetățenilor, pentru că în momentul  în care există infrastructură pusă la punct există și o posibilitate mai mare de a atrage investitori. De asemenea, ne preocupă și manifestările dedicate Centenarului și pot să vă spun, în premieră, că mă gândesc la oraganizarea unui evenimet și în orașul pe care îl reprezint în Consiliul Județean Bistrița -Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5