Mirela Cârcu: Îmi doream ca în ultimele 15 luni să văd lucruri mai frumoase în Sângeorz Băi

Consilierul judeţean Mirela Cârcu nu a rămas indiferentă la actuala criză politică, socială şi administrativă prin care trece oraşul staţiune.

          În viziunea domniei sale, în ultimul an lucrurile nu s-au mişcat aşa cum şi-ar fi dorit. În sensul că lucrări de anvergură sau proiecte mai mari lipsesc în totalitate, iar perspectiva consilierului judeţean asupra modului în care ar trebui să evolueze lucrurile este total diferită faţă de cea a administraţiei locale. „Din păcate, eu nu fac parte din conducerea locală şi nici nu am fost invitată la vreo şedinţă de Consiliu Local pentru a putea să-mi expun punctul de vedere sau să susţin eventualele proiecte pe care administraţia locală ar vrea să le promoveze. Ideea este că avem o singură staţiune în judeţ şi nu ştim să o dezvoltăm. Este nevoie de proiecte mari pe care să le iniţieze administraţia locală împreună cu patronatul din turismul sângeorzan”,  a declarat Mirela Cârcu.

          Nici problema referendumului nu a fost tratată cu indiferenţă de reprezentanta ALDE. „ Este vorba de o acţiune civică, pe care un grup de cetăţeni au dorit să o iniţieze şi au reuşit ca într-un timp record să o ducă la bun sfârşit. Normal că acest referendum care se va organiza este un drept legitim al cetăţeanului care are dreptul să îşi aleagă sau să îşi demită conducerea şi acest drept nu îl putem contesta. Vom vedea ce se va întâmpla. ALDE Sângeorz Băi nu s-a implicat deocamdată în această problemă dar, în cazul organizării acestui referendum de demitere a primarului, vom analiza ce este de făcut. Cred că rolul acestui referendum este de a merge înainte ca oraş”.

          În ceea ce priveşte o eventuală candidatura din partea  ALDE pentru postul de primar, Mirela Cârcu declară că încă nu a luat în calcul această variantă dar că odată cu finalizarea, sub o formă sau alta a acestei situaţii tensionate, partidul pe care îl reprezintă va lua o decizie, iar  în cazul  în care acesta va avea loc şi Traian Ogâgău va fi demis, cu siguranţă ALDE va  avea un candidat propriu pentru postul de primar al staţiunii de pe Someş.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5