Doamnele din ALDE, alături de persoanele din Centrul de cazare din Bistriţa. Mirela Cârcu: Să fim mai buni, mai generoşi cu cei din jur

Sărbătoarea Nașterii Domnului este un prilej de bucurie și împlinire sufletească, alături de cei dragi. Spiritul acesteia ne aduce mai aproape de cei care nu au parte de toate momentele de fericire din această perioadă precum și de căldura unui cămin.

            Astfel, doamnele din Organizația de femei ALDE Bistrița-Năsăud,  păstrează tradiția implicării și organizării unor acțiuni umanitare pentru oamenii mai puțin norocoși.Acestea au încercat să aducă  puțină fericire celor aflați în Centrul de noapte și cazare pentru persoanele fără adăpost din Bistrița. OFLDE B-N a pregătit și a dăruit fiecărei persoane, din centru, un pachet cu alimente și produse de igienă personală.

            Acțiunea a fost organizată de președintele organizației județene de femei ALDE B-N, consilierul judeţean Mirela Cârcu.  „Acum când ne pregătim să întâmpinăm cu bucurie sărbătoarea Nașterii Domnului, gândul nostru se îndreaptă încă o dată spre acei oameni care au mai mare nevoie. Bucuria Crăciunului nu este deplină dacă nu încerci să fii mai bun, mai darnic și mai generos cu cei din jurul tău“, a declarat Mirela Cârcu.

            De asemenea, doamnele din Organizația de femei ALDE Bistrița-Năsăud vă urează Sărbători Fericite și un An Nou plin cu bucurii în care generozitatea să ne caracterizeze pe toți.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5