Mirela Cârcu: Femeile din ALDE se vor implica în viaţa comunităţilor

Consilierul judeţean Mirela Cârcu, preşedintele Organizaţiei de Femei a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor din Bistriţa-Năsăud, consideră că se impune o implicare mai mare în viaţa comunităţilor a doamnelor din partid, cu expertiză în domeniul sănătăţii, învăţământului,  juridic. În paralel, staff-ul  ALDE îşi propune constituirea cât mai multor organizaţii la nivel de judeţ.

         „Va urma o perioadă foarte încărcată, în sensul că după 15 august, după perioada de vacanţă, va trebui să constituim cât mai multe organizaţii la nivel de comune şi oraşe. Trebuie puse la punct aceste organizaţii, după care va urma o etapă de a ne implica cât mai mult în viaţa socială a comunităţilor. În această campanie electorală am descoperit că femeile au nevoie de mai multă comunicare, de mai mult dialog şi am decis ca în fiecare localitate să avem întâlniri cu femeile, pe diverse teme. Având în organizaţie femei din domeniul sănătăţii, învăţământului, jurişti, să ne întâlnim şi să discutăm problemele pe care le au. Cred că prezenţa noastră în mijlocul femeilor va însemna un pas important pentru ALDE”, a declarat Mirela Cârcu, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Potrivit acestuia, este oportună şi implicarea tineretului , pentru a cuprinde cât mai mulţi oameni în această activitate.

         „Mi-am dat seama de multe ori că politicul este rupt de realitatea în care trăim şi cred că prin aceste activităţi vom fi mai aproape de oamenii din jurul nostru. Sunt mulţumită că foarte multe femei doresc să se implice în politică şi vrem să ne implicăm alături de echipa mare în câştigarea alegerilor”, a mai spus Mirela Cârcu. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5