Radu Cârcu (ALDE) propune o administraţie transparentă la Sângeorz-Băi şi mobilizare pentru atragerea fondurilor europene

Profesor Radu Cârcu, directorul Liceului Teoretic „Solomon Haliţă” Sângeorz Băi, este propunerea ALDE pentru funcţia de primar în oraşul staţiune. În vârstă de 49 ani, Radu Cârcu este profesor la liceul din Sângeorz Băi din 1993, preluând funcţia de director în 2012. Din 2007 a avut mandate neîntrerupte şi în Consiliul Local.

         „Mă consider o ofertă net diferită de ceea ce a fost până acum în peisajul sângeorzean, în sensul că pentru mine ideea că un sângeorzean este egal cu alt sângeorzean primează.  Până acum, din păcate, activând în Consiliul Local nu am simţit o responsabilitate reală în tot ceea ce ar trebui să însemne strategia de dezvoltare a oraşului. Din păcate, nu am avut acest mare puzzle construit şi din acest motiv cred că am ajuns într-o situaţie de limită, chiar mă gândesc dacă vom reuşi în timp util, până la sesiunea de închidere a proiectelor din noiembrie/decembrie 2016, să accesăm pe Axa 7 ( n.n. – POR) tot ce am fi putut să accesăm. Există o lipsă totală de transparenţă cu privire la folosirea banului public”, a precizat Radu Cârcu.

         Potrivit acestuia, la Sângeorz Băi se impune şi o prioritizare a folosirii resurselor, aprobat în Consiliul Local, dar şi o îmbunătăţire a relaţiei cu cel mai mare investitor din localitate, Hebe SA.

         „Cred că în ultimul ceas va exista această disponibilitate şi înţelegere a electoratului că nu mai pot să continue aşa lucrurile şi că soluţia pentru o evoluţie normală, pe care ne-o dorim cu toţii, este transparentizarea totală a ceea ce se întâmplă în Consiliul Local şi responsabilizarea Consiliului Local, prin restaurarea rolului important pe care-l are, ca genrator de viziune şi de proiecte”, a precizat Radu Cârcu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5