MIS Grup: Lucrările de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița sunt în grafic!

Lucrările de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița sunt în grafic, iar pe șantier e forfotă mare pentru ca elevii și profesorii să se întoarcă la cursuri cât mai repede, într-o clădire complet nouă, în care istoria va dăinui peste ani și ani!
Lucrările de consolidare și reabilitare a Corpului A (corp liceu) de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița au început în luna octombrie 2020, cu o finanțare de ~38 de milioane de lei asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI).
Toate cele 28 de săli de clasă și sălile de informatică vor beneficia de dotări IT și audio-video de ultimă generație, pentru a crea un mediu cât mai prielnic pentru toți cei care activează în cadrul unității de învățământ. De asemenea, toate spațiile vor fi dotate cu mobilier modern, sala de evenimente și amfiteatrele vor fi modernizate.
Reabilitarea corpului A al Colegiul Național „Liviu Rebreanu” întregește o serie de investiții care au avut loc aici și care au însemnat crearea unui campus – o clădire nouă pentru școala generală, o sală de sport la cele mai înalte standarde și un internat modern pentru elevi.
Reabilităm și modernizăm o școală cu peste 100 de ani de tradiție. O școală de elită din județul Bistrița-Năsăud este modernizată la cele mai înalte standarde pentru a oferi elevilor și profesorilor toate condițiile pentru a continua să exceleze.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5