Reabilitarea Liceului de Servicii Bistrița, în grafic! Noi săli de curs şi laboratoare, pe fondul cererii tot mai mari a specializărilor

Reabilitarea Liceului de Servicii Bistrița se derulează fără probleme. Construcția P+2E cu funcțiune de școală fusese ridicată în anii '70, imobilul fiind înscris în domeniul public al municipiului, dar, având în vedere gradul avansat de uzură fizică şi morală a clădirii, cu dotări învechite, școala funcționa în condiţii de confort limitat şi cu un consum energetic ridicat.
Executantul Record SRL a început lucrările la finalul lunii iunie 2021, fiind prevăzute modernizarea și dotarea spațiilor la standarde europene (inclusiv ventilație cu recuperare de căldură), dar și mărirea suprafeței desfășurate de la 1245 la 1979,76 mp. Valoarea totală a contractului este de 6.806.338,71 lei cu TVA, termenul de execuție fiind de 12 luni.
Cererea pentru specializările Liceului de Servicii este în continuă creștere, fapt care justifică extinderea sălilor de curs și amenajarea de laboratoare, pentru un nivel superior al activității didactice.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5