Mitropolitul Andrei, la botezul micuţului Ioan Luca! Sărbătoare în familia părintelui Tudor Mudure. Bucurie şi pentru bunicii Ioan şi Lucica Iacob

Sărbătoare, azi, în familia părintelui Tudor Mudure, inspector pe probleme de tineret şi preot în Biserica Ortodoxă ”Sfânta Treime” din Bistriţa şi a preotesei Ioana, cadru universitar la UBB. Bucurie mare şi pentru bunici, Ioan Iacob de la Paşapoarte şi a directorul Lucica Iacob, de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița, care au o singură fiică de la care au acum un nepot.
Fiul părintelui, Ioan Luca, a fost botezat în Biserica unde păstoreşte, de Mitropolitul Andrei, alături de un sobor de preoţi. La bucuria familiei au fost prezenţi şi reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene.
"Felicitări Tudor Mudure și Ioana Mudure-Iacob pentru încreștinarea micuțului Ioan Luca! Sa va bucurați de el și de viitorii lui frățiori sau surioare!" este mesajul transmis de Bogdan Ivan, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean.
Redacţia „Răsunetul” îi urează micuţului Ioan Luca bun venit pe lume, să fie sănătos şi să fie mereu înconjurat de dragoste. Să crească mare şi să fie înconjurat mereu de îngeri !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5