Monarhiştii bistriţeni se pregătesc să-l sărbătorească pe M.S. Regele Mihai

În cadrul motivantelor şi necesarelor întâlniri ale Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, având la cârmă un om deosebit, dedicat idealului de monarhie în ţară, care va salva România, un bun şi sufletist coordonator – dr. Marius Pop, medic, preşedintele clubului, un fin observator al fenomenului privind monarhia şi rolul ei pe mapamond, marţi,15 septembrie, a avut loc o şedinţă a clubului, începând cu ora 19.00, la care au participat un număr însemnat de membri şi simpatizanţi.
S-au dezbătut aspecte, într-un mod interactiv, privind evenimentul de suflet care se apropie, sărbătorirea zilei de naştere a M.S. Regele Mihai, în 25 octombrie, care coincide cu eliberarea ultimei brazde de pământ românesc la Carei, în timpul celui de-al doilea război mondial şi se aduce onorul militarilor români, fiind şi Ziua Armatei Române.
Clubul Monarhiştilor Bistriţeni se pregăteşte pentru această zi cu activităţi deosebite, antrenante, cu multe surprize plăcute pentru cei care iubesc regalitatea, care vor fi comunicate în timp util populaţiei, inclusiv copiilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5